Linköping

I Lördags åkte jag, Alice och Marie till Linköping (..eller aa, Marie försov sig så hon åkte två timmar senare xD). Stackars Alice fick inte tag på Guitar Hero till Xbox eftersom att de var slutsålt i varenda elektronik-affär eller va man kallar dom, vi åt på äckliga Burger King, köerna var långa, Marie och Alice fick inte tag på biobiljetter när dom väl var framme vid bion på kvällen och jag fick stå hela vägen i tåget hem till Tranås. Men annars var allt super ;D Haha nej men det var faktiskt skoj och jag hittade kläder till nyår och lite till!

   
Hittade bara kläder på Gina; Chinos (haha redan?), vit spetströja och en sailor-tshirt

Bio: Twilight

Igår åkte jag tillsammans med Marie och Fanny till Linköping för att kolla på den nya filmen Twilight. Den var så sjukt jäkla asbra! När jag hade sett trailen på TV hemma hade jag bara tänkt ungefär: "Ännu en töntig vampyr-film, säkert inte så värd att se." Men jag ångrar verkligen inte att jag följde med dom andra och kollade på den för jag har aldrig sett en så underbar film innan.
Handlingen var fantastisk och miljöerna och människorna var jättevackra, alla var liksom bleka och naturen var mystisk och grön. Det var även humor i den (fast det var alltså ingen komedi), det hände liksom så spontant roliga saker som fick hela biosallongen att skratta.
Jag rekomenderar att ni ser denna film med tjejkompisarna för det enda ni kommer prata om (eller skrika!) efter att filmen är slut är hur sjukt snygg huvudpersonen var, han hette Edward Cullen i filmen och spelades av Robert Pattinson (ni vet han som var med i Harry Potter; och den flammande bägaren). Det var inte direkt Robert Pattinson man blev förälskad i utan rollkaraktären! Han spelade mystisk, lite blyg och han gick ifrån att vara tyst och lite bitter och inte ha någon att snacka med till att vara jätteglad och inte kunna sluta le för att han träffat en tjej =) Han var skitsnygg genom exakt hela filmen! Och han hade en as cool och snygg stil och när han satt och spelade piano, jag säger bara; IIIHHHHH!


Film-Tisdag

Igår hann jag se jäkla massa filmer (ok massa vet jag inte men de beror väl på vad man tycker är mycket för en dag..). Vet inte vad som flög i mig, var nog den 12 Km långa vandringen med klassen.... :o
Först såg jag Mamma Mia igen bara för det är en av dom bästa filmerna jag sett (såg den första gången i somras). Jag såg också på Madagaskar (xD) himla rolig! Och slutade med Grind, ingen skate-film kan någonsin slå Lords of Dogtown,men Grind va skitrolig iaf :D 
Imorrn tänkte jag nog glo på Into the wild och på lite Beverly Hills 90210 avsnitt!


Dansuppvisning!!!!

Idag var det dans igen =) Nu övar vi till danuppvisningen som ska va på denna Onsag kl. 19.00 (tror vi) i Sobelhuset, Axforshallen som vanligt. Kom och kolla! 

Linköping

Idag var morsan, Åsa och  jag i Lkpg och shoppade. Var egentligen där för att köpa vinterskor men som ni vet brukar det leda till att man hittar massa annat också ;)


Hittade detta plus en brun mysig tröja och en rouge :)

RSS 2.0