Bio: Twilight

Igår åkte jag tillsammans med Marie och Fanny till Linköping för att kolla på den nya filmen Twilight. Den var så sjukt jäkla asbra! När jag hade sett trailen på TV hemma hade jag bara tänkt ungefär: "Ännu en töntig vampyr-film, säkert inte så värd att se." Men jag ångrar verkligen inte att jag följde med dom andra och kollade på den för jag har aldrig sett en så underbar film innan.
Handlingen var fantastisk och miljöerna och människorna var jättevackra, alla var liksom bleka och naturen var mystisk och grön. Det var även humor i den (fast det var alltså ingen komedi), det hände liksom så spontant roliga saker som fick hela biosallongen att skratta.
Jag rekomenderar att ni ser denna film med tjejkompisarna för det enda ni kommer prata om (eller skrika!) efter att filmen är slut är hur sjukt snygg huvudpersonen var, han hette Edward Cullen i filmen och spelades av Robert Pattinson (ni vet han som var med i Harry Potter; och den flammande bägaren). Det var inte direkt Robert Pattinson man blev förälskad i utan rollkaraktären! Han spelade mystisk, lite blyg och han gick ifrån att vara tyst och lite bitter och inte ha någon att snacka med till att vara jätteglad och inte kunna sluta le för att han träffat en tjej =) Han var skitsnygg genom exakt hela filmen! Och han hade en as cool och snygg stil och när han satt och spelade piano, jag säger bara; IIIHHHHH!


Kommentarer
Postat av: marie

lille pattinson har blivit min lilla drog, eheheh.

2008-12-07 @ 20:18:05

kommentera här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0