dag 3

För ungefär en timme sen kom vi hem från att ha varit nere på stranden i 4 timmar. Det drog ut lite på tiden eftersom att när vi skulle ställa fram fikat märkte vi att vi inte hade några muggar överhuvudtaget med oss. Så hur skulle 6 st hungriga få släcka törsten? Så mamma erbjöd sig att åka tillbaka hem och hämta och jag följde med henne.
När vi kom hem och hade ställt bilen kom mamma på att nycklarna var kvar i huset. Så nu var vi utelåsta för tillfället.
Men då kom mamma på att dom andra hade lämnat ett fönster på verandan öppet. Så smidig som hon är så hoppade mamma in genom det lilla fönstret. Men då var dörren från verandan in till resten av huset igenbommad....
Men då när vi inte kom in i huset på nåt vis så envis som hon också är så gick hon och knackade på hos grannarna för att fråga om hon fick låna några plastmuggar av dom. Men ingen öppnade och det visade sig sen att dom var på semester.
Och inte hade vi pengar så att vi kunde köpa några heller.
Nu visste vi helt enkelt inte hur vi skulle göra!
Men då kom mamma med hennes bästa förslag nånsin: "Vi åker till Perssons (en liten livsmedelsaffär i byn) och frågar om vi får ta ett paket plastmuggar och sen åka tillbaka senare för att betala för dom. Dom känner ju igen oss där så det går säkert...hoppas bara att Persson själv är där och jobbar idag!"
Så nu hade vi världens bästa lösning och det funkade. Mamma fick gå in i affären och ut kom hon med en rulle muggar!!! :D  Dom andra hade fått vänta ca 1 timme på stranden :P

Liten senare ikväll åker vi till Kalmar några stycken för att hämta Åsa på stationen!
Och ja nu har kah internet eftersom min kära kusin Hannah hade med sig sitt usb-modem  =)Ena hunden fick en liten make-over av mig, eller liten och liten han gick ju från att va pojke till att se ut som en flicka med ett hårspänne med en blåklocka i :)


Kommentarer
Postat av: Vicki

SV: Haha yes, jag blev så sjukt mobbad när jag kom till skolan och berättade att jag var helt nere i "Aragorn"/Viggo xD Haha, Ja, Johnny är ju en självklarhet ;)

Kram! :)

2009-07-17 @ 23:11:11
URL: http://honeypumpkinpie.blogg.se/
Postat av: Emma

hejsan! förlåt om jag stör. ville bara kika in och berätta att du har en jätte fin blogg. Och även fråga dig en sak kan du svara på dagens fråga i min blogg? Dagens fråga handlar om; Har du nånsin pratat med kändisar eller skrivit till dom på tex Myspace? Om ja, vilka har du fått svar ifrån eller pratat med irl?till dagens fråga; http://emmaeriica.blogg.se/2009/july/tillbaka-for-en-stund.htmlI samma inlägg finns det en video av ett spöke som troligen visas vara Michael Jackson. Kommentera gärna vad ni tycker om videon. Ärlighet tack! Va helt ärlig när ni kommenterar! :DJag gör icke reklam för min blogg!Tack!EmmaE.

2009-07-18 @ 18:04:04
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: alicebaba!

haha två tummar upp för din mamma!

2009-07-19 @ 00:53:09

kommentera här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0