Hundarna i snön

Har precis vart ute och gått med hundarna i snön. Egentligen var det min systers tur att ta dom men eftersom att jag vet att hundarna älskar att gå i första snön följde jag med, för det är så kul att se dom hoppa runt och vifta på svansen och kolla upp på en glatt :) Det känns som ett måste att jag varje år första dagen det är snö måste följa med ut med hundarna (asså jag tar ju hundarna oftare än så, om ni missuppfattade) första gången dom ska ut efter snön kommit! Nån mer som har hund som tycker det är lika härligt med första snön? 


uppdatering: Var nyss ute igen, lite senare nu på kvällen, och aj..som..fan va smärtsamt det va. Känndes som is-snöflingor som körde på mig som spikar i pannan och kinderna :S När jag kommer hem kunde jag varken le, prata eller nästan inte hålla ögonen öppna.. :P

SNÖ!

Jippie! Nu snöar det i Tranås :D Hehe jag lär väl komma ångra att jag sa såhär, snart kommer jag bara klaga x) 

Hair

Så igår va jag, mamma och Åsa i Linköping och kollade på musikalen "Hair". Det var min första musikal jag kollat på irl tror jag.. Jag kan börja att säga att den nådde inte upp till mina förväntningar. Jag trodde det skulle va massa 70-tals kläder och jättepampigt. Men det var inte så mycket av det, nej. Nu var musikalen helt på engelska av amerikanska musikal-artister så det var väldigt svårt att höra va dom sa (det är absolut inte samma sak som att lyssna på ett amerikanskt TV program, vilket jag typ trodde det skulle va). Dom pratade snabbt och man hörde ungefär bara va dom sjöng - inte sa. Det häftigaste var väl när dom va höga och det kom in massa jättestora (men ack så gulliga) klädesplagg på galgar och när låten "Let the Sunshine in (nåt sånt, vad den nu heter)"  sjöngs på slutet. Avskedet/bugningen var också bra. Annars var den inte så jättespeciell. Måste säga att om man inte hade sett filmen innan man ser musikalen fattar man INGET! Men det är väl så i alla musikaler antar jag. 
Och ja det sista jag bara tänker nämna, om du är nyfiken på det, är att det var ruskigt många snoppar och stringkalsonger i den. Men va bryr du dig om det? Du kommer ju liksom inte beställa biljett nu med det samma och titta på den nästa närmst kommande "Hair" föreställnigen för det *blink blink*... elleeer?? 
Men skulle jag sammanfatta "Hair" så skulle jag väl säga att den var helt OKEJ :)  

  
HIttade även en vinterjacka i Lkpg bara fem minuter innan vi skulle börja gå till Konsert & Kongress :)
Freedom Weekend slutsats

Så då var helgen avslutad! Kommer sakna alla dansträningar i veckorna :/  Men iaf, i fredags gick uppvisnigen som sagt mycket bra :) Nervös som satan men det gick ändå... Den andra uppvisnignen, den kl 23.45, den dagen missade jag pga av att jag åkte till Fanny och tittade på Idol under timmarna mellan uppvisningarna (skyller inte på det, det var jättekul) och dom på Sobel låg före i schemat så dom var tvungna att dansa typ innan 23.00.. så där missade jag den andra gången. 
Men igår var jag ju med igen! Det gick suveränt men j-vligt nervöst den sista kvarten till det var dags. Men jag blev så mycket lugnare när Marie och Alice kom dit :) Dom hade jobbat i garderoben innan men gick ifrån för att kolla på mig. Jag vet inte varför jag blir så trygg med dom men det är nog för dom är så roliga, ler och liksom skämtar bort allt (det var positivt!!) ;)  
Sen när det var över var jag väl så glad att jag klarat av hela helgen och led resten av kvällen i bilen och hemma av överskottsenergi! Kunde inte sluta babbla så mamma vart helt trött på mig, och jag kände bara för att skutta runt ;D haha
Missade Afasi & Filthy, eller jag visste faktiskt inte när dom skulle uppträda.. Annars så var det bara massa andra rappare/hiphopare där som alla lät likadant...


Såhäär cOOOl var man tvungen att se ut för att passa in på temat :P
 

Ps. Nu funkar det inte igen att länka så jag får skriva Marie och Alices gemensamma bloggadress här : billieochberra.blogg.se Freedom Weekend dag 1

Nu är första dagen avklarad! Bara idag med då :S Igår gick det jättebra tycker jag. Det var mörkt mot publiken och det var även mörkt över oss, förutom massa rörliga strålkastare/lampor i olika färger, vilket tog ner nervositeten. Men vi invigde ju allt ihopa så det var väl lite speciellt den gånger, så jag får se hur ljuset är idag, hoppas bara att det är mörkt  x)
Idag är det ändrad tid som vi ska dansa, nu är det kl 22.35 (som jag vet nu)

Freedom Weekend

Freedom Weekend  
Orkar inte berätta så mycket här  för jag skrev värsta långa texten om det på bdb men det kom bara massa lustiga tecken så fick ta bort det...
men gå in på http://www.sobelhuset.se/FreedomWeekend.htm och läs mer där :)
Kan iaf säga att vi ska dansa (Sisterhood som vi kallar oss xP) upp där 24-25 oktober Fredan kl: 19.30och 23.45 Lördan kl. 22.35 !!! Det kommer också va andra som uppträder t.ex Afasi & Filthy och många många fler. Det kommer även va olika Workshops där, bla kan man lära sig olika graffiti-tekniker, DJ:a, foto, sudioteknik och bla bla bla. 
Läs själva!
 PS: Det kostar att komma in..

 Shopping i Linköping

Igår var jag och mamma i Linköping och shoppade :D Jag ville förstås väldigt gärna till Monki eftersom jag under min prao på Monki-lagret hittat massa jag ville ha xD Blev lite därifrån iaf! Köttbullesmörgås till lunch såklart med :D !!! 

(ni får ursäkta att alla bilder är så mörka, dålig kamera och/eller ljus ni vet..)


Hade på mig min nya tröja (U-ringad bak på ryggen) som jag faktiskt 
hittade på, tro det eller ej, Åhléns! 

Hittade:


Mössa och t-shirt från Monki


Mysig stickad tröja från Monki också :)


Stövlar från DNA

Gulligt linne


Gul t-shirt till dansuppvisningen och två tröjor 


Dans 24/7

Ne men nästan.. På 2 veckor har vi haft 7 dans träningar :S Det är jätte jättekul men jag märker att jag blir jättetrött av det, dom senaste två veckorna i skolan har jag varit jättetrött och hemma somnar jag varje kväll i soffan xD Anledningen till att vi tränar så mycket är Freedom Weekend. Det är den där hip-hop helgen som ska va på Sobel huset 24-25 oktober. Vi ska dansa där klockan 19.45 och 23.45 på fredagen och på lördan 22.45. Och för allt i världen glöm inte att Afasi & Filthy ska uppträda där, ni vet dom med låten "Jobb" "Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm..." Du vet vilka va?? ;D Ha det bra!

tant Sigrid

Har precis tonat håret ljusbrunt/mörkblont! Synd bara att det blev två gråa slingor XD
AHH! Men annars snyggt tycker jag.. Får väl ha uppsatt tills jag färgar om det :P 
Igår klippte även min syster lugg på mig och tunnade ut mitt hår lite :) Jag va hennes försökskanin men hon va faktiskt jätteduktig :D Jag tänkte länka hennes blogg men av nån anledning funkar det inte just nu (troligtvis för att jag kör med Safari eftersom Internet Explorer inte funkar), så här är hennes blogg: makesnosense.blogg.se 
Nu var jag väl en snäll syster!? 

Smickrande bild! 

9L

Åh nu äntligen har klassfotona kommit :D Jag blev väl inte så nöjd pga att våran mentor släppte oss så sent att vi inte hann göra oss i ordning. Så mitt hår var helt platt och livlöst.. :(
Och eftersom han släppte oss så sent fick vi inte heller ta Kompisfoton för fotografen.. Så nästa dag (den sista dagen fotografen var där) så sprang vi till henne och frågade om vi fick ta då (det var ungefär precis innan hon skulle gå hem), hon var lite irriterad på oss men vi fick iaf! :) 
   
Blev lite litet... Jag främre raden tredje från vänster :P


Tjejerna från klassen :D Utan tre, som tyvärr va sjuka :/ Skäms för att jag ser ut som en fjortis på bilden, men man hann inte förbereda sig och byta "pose" hon ba: "1234 *KLICK*!!!" 

Idol

Igår var jag, Melle och Fanny hos Alice och tittade på Idol :D Det förvånade mig inte att Fanny var jättenervös för Johan när jag kom dit xD Men på utröstnigen (eller vad  det kallas) var det bara jag o Alice kvar så vi satt där och var nervösa. Men Lars satt säkert så då blev jag lugn :D Vi fick spela in genom mobilen till Fanny så då kom ju våra pinsama kommentarer och skrik med xP Riktigt kul kväll! 

  
Álice och Fan..ny


Är ni inte avundsjuka på Alice garderob??


Tar farväl av Melle o Fanny :'(

RSS 2.0