Våren i Linköping

Idag fick jag med mig Marie till Linköping klockan 18 ca. Efter att kollat lite snabbt på stan gick vi till McDonalds och hon köpte en glass och vatten med is (såklart!) och jag en cola. Så satt vi på en bänk och käkade det. Vi hade en kvart på oss att komma till stationen så Marie föreslog att vi skulle gå till Hemköp och köpa en chokladboll och ta tåget om en timme istället, så då tänkte jag att hon skulle visa mig runt i Linköping på den tiden (så långt vi skulle hinna komma vill säga). Så då tog hon med mig till en stor gräsplätt med en stor kulle som vi satte oss på och käkade våra chokladbollar :P Sen satt vi där i det sköna kvällsvädret och bara filosoferade och lite tjejsnack med såklart! Sen tog vi oss tillbaka till stationen och snackade med en trevlig gubbe på vägen hem :)
En jättehärlig dag som måste göras om :D


Marie med sin nya favoritkasse på den första bilden ;D

Bilder på det jag köpte på Monki kommer sen..

I <3 rea
Det var rea på Åhléns så jag passade på att köpa
säsong 1 och 2 av 21 jumpstreet. Jag har egentligen
redan sett hela säsong 1 och halva säsong 2 men det skadar
absolut inte att ha dom på dvd med ;)


Letade efter ett nagellack som hade samma färg som det Lil mama hade i "Britney Challenge" -avsnittet av Americas best dance crew (säsong 3), så jag kunde måla mina naglar i samma stil för det var så sjukt snyggt på henne :P
(Blev ju förstår inte lika bra på mig eftersom hon säkert hade lösnaglar
och jag som precis hade klippt mina naglar, som annars brukar vara
riktigt långa)


Syns inte så bra på den här bilden men ska försöka få en bättre!

Shoppiiiiiing

Idag stack jag och mamma till Linköping och shoppade lite (öhm...mycket) vårkläder!

Hittade ett till par skor


Äntligen en vårjacka också :P Och köpte en ljus sjal till så inte allt
blir så svart.
Nu ska väl jag göra lite SO och sen gå ut i solen. Och glad blev jag när brorsan och hans flickvän nyss kom hem med "pringles" , gott!!


Längtar till sommaren..

...Okej, nu har det ju precis blivit vår som man har bett om i ett halvår så det kanske är lite otacksamt att be om sommar nu, men jag längtar iaf tills jag kan använda mina snygga solisar :D

Stockholmsgruppen cosmetics

För någon vecka sen fick jag reda på att jag var en utav vinnarna av en årsförbrukning av Stockholmsgruppen/ Caroline Winbergs hudvårdsprodukter!

Idag var första gången jag provade någon utav dom, och det var ansiktsmasken. Gillade den jättemycket och framför allt färgen på den som var helt jättefin blå :)Bara några av dom alla tuberna. (Ansiktsmasken, den med blå text)

Mina första steg!

En glad nyhet: Jag har tagit mina första steg ut på 5 dagar! :D

Jag blev sjuk i tisdags och har sedan varit det tills idag, blev friskt idag och så himla glad! Har bara kunnat ligga i sängen under tiden jag var sjuk och febern bara steg. Och från och med i tisdags kom det riktiga vårvädret, det har t.ex. varit 15 grader här en dag och idag är det 12 grader!
Så fatta hur lycklig jag blev när jag äntligen kunde gå ut idag :D

Peace & Love

               Då var biljetten bokad ; )


RSS 2.0