Idolerna i Mjölby

BILDER LÄNGRE NER

Igår åkte jag, Melle, Marie, Alice och Fanny till Mjölby för att kolla när Kevin, Alice, Robin b och Johan skulle uppträda där! Det svar svinkallt men vi gick och letade efter signeringen efter att Johan och Robin hade uppträtt. Så såg vi en barnfamilj stå och kolla in genom en glasdörr, vi slängde en snabb blick mot glasdörren för att bara se vad dom kollade på, och då står Johan och Robin där och blir intervjuade! 
Vi tänkte att då kommer väl signeringen vara där (det stod ju ett bord med fyra stolar där med) så vi stod kvar där och väntade, men det var rätt pinsamt eftersom dom kollade ut på oss ganska ofta och det kändes så konstigt så vi bara vände på oss och kollade bort XD... okej inte hela tiden.
Iaf, vi trodde ju att vi var först i kön til signeringen då och var glada för det.. Men sen fick vi reda på att där vi stod var UTGÅNGEN  för den, hahah, och ingången var på andra sidan av byggnaden så vi sprang dit och då var kön redan då jääättelång :P Men jag och Alice (inte dom andra för dom orkade inte stå i kö) gick och ställde oss vid sidan av kön och då kom vi typ bland dom första :D Vi blev klämda mot en skitsmuttsig bil och hade inga pengar till två skivor som man var tvungen att ha med in för att få autografer (asså man behövde en skiva och varsin skiva för att komma in om man var två) och vi hade bara råd med en! Så vi tänkte köpa två Kevin-singlar istället som vi hade råd med (inte för att vi gillar Kevin men vi ville ju ha autograferna).
När vi hade köat i ca en timme var det våran tur att gå in men då sa dom att singlarna var slut och vi ba: "NEEEEJ :'(". Men som sagt hade jag pengar till en skiva så vi köpte en och Alice plankade in xD Fattar inte att dom inte såg det eftersom dom had slängt ut massa andra :P
När vi var framme satt Johan först och efter han hade skrivit på min skiva sa han på skämt:
"En autograf tio spänn"
Jag visste ju att han skämtade men vad svarar man liksom på det!? så jag ba:
"..ehehe...nää..."
och Alice (inte idol-alice) hade ju ingen skiva dom kunde signera så hon frågade Johan:
"Ehh.. jag har ingen skiva men kan jag få en kram?"
Johan: "Ja visst det kan du få" *kraaam* ahah
Robin till Johan om hans tio-kronors snack: "Vad billig du var där i hörnet"
Johan: "Alltså det är min nya strategi. Om man köper en skiva och sen ger mig tio kronor så får man en autograf och en kram på köpet!"
Alice (inte idol-alice): "Men jag har inte tio kronor" hon visste om att han skämtade
Johan: "MEN jag skojade ju baraa!"
Alice: "ehe...jag vet...!"

Kevin sjöng en snappsvisa och Alice (inte idol-alice) råkade skratta åt honom och han kollade upp på henne, Alice hade gjortbort sig tyckte hon och gömde sig bakom mig xD Och så spelade Alice (idolen alice denhär gången) upp från sin mobil när Johan sjöng "When you were young" och dom andra idolerna började sjunga med och Johan bara: "Men sluuta vad göör ni?"

Sen när jag och Alice skulle tillbaka mot tåget hem märkte vi när vi var en bit från tunneln att vi bara hade två minuter på oss innan tåget skulle gå. Vi sprang upp för trappan och när vi kom upp märkte vi att tåget stod på andra sidan, så vi sprang ner  igen och när vi kom upp på den sidan trodde vi att tåget hade gått för att det stod så långt bak att vi inte såg det först. Vi sprang mot den och hoppade på i precis sista sekundn för sen åkte den precis iväg xD

HAHA det var en jätterolig dag! <33 ångrar inget! eller jo jag ångrar att jag inte vågade fråga Robin om en kram :P  

Nu kommer lite bilder:

    VILL NI SE FLER/BÄTTRE BILDER KOLLA MIN BDB; SigridS (3 jan)
 

Kommentarer
Postat av: ALICE!

alltså jag läste det här tio gånger eller nåt, så jävla bra dag! 8D blir helt lycklig när jag läser det här haha. "MEN JAG SKOJADE JU BARA!!!!"

2009-01-05 @ 18:47:00
URL: http://billieochberra.blogg.se (ofc!)

kommentera här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0